-6 C
Kraljevo

Zauzeto, ako nisi naprednjak!

Objavljeno:

Lokalni front postao je nepoželjan organizator tribina u prostorijama Gradske uprave u Kraljevu. Tako bi se moglo zaključiti, jer im po ko zna koji put nije dozvoljeno da organiziju tribinu u gradskoj sali. Ali, nisu oni jedini, jer je lokalna vlast u ovom gradu već napravila podelu na podobne i nepodobne. Kako smo saznali, po sličnom scenariju ni Sergej Trifunović neće moći da održi promociju svoje knjige. Razlog je uvek je isti – Sala je zauzeta.

„Uvek smo Provo formalno podnosili zahtev za korišćenje sale. I uvek smo dobijali odgovor, da je sala zauzeta. Jednom smo organizovali tribinu ispred nje, napolju. Naprednjaci su da bi opravdali to zauzeće, poslali nekakvog majstora da popravlja toalet“, kaže Predrag Voštinić iz Lokalnog fronta.

Lokalni front je očito zbog svog kritičkog dejstva, još od samog osnivanja postao nepoželjan lokalnim ali i republičkim vlastima. Ponovo im nije odobreno korišćenje sale Gradske uprave u Kraljevu. A u njoj je trebala da se održi tribina nedeljnika Vreme.

Ceo tekst možete pročitati na portalu Nova S

Izvor informacija:Nova S
Kategorija:

Pogledajte još