-6 C
Kraljevo

Šta je bilo s prolećnim izborima i obećanjima Vučića opoziciji prošle godine?

Objavljeno:

Predrag Voštinić iz Lokalnog fronta, upitan o pozivu predsednika Aleksandra Vučića upućenom opoziciji na razgovore, podseća da je predsednik to radio i prošle godine, da je dao tada i određena obećanja i upitao – šta je bilo sa tim obećanjima i prolećnim izborima.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u nedelju uveče da su na protestima „Srbija protiv nasilja“ izneta četiri zahteva, a ispunjena su dva, kako je rekao – rijaliti je ukinut i ministar prosvete Branko Ružić je podneo ostavku. On je naveo da je spreman da razgovara i o Regulatornom telu za elektronske medije (REM). „Četvrti zahtev je smena ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića i za to kažem – ne može“, rekao je Vučić sinoć na Pinku.

Voštinić ovo što je rekao ocenjuje kao manipulaciju, u svrhu kulta epske ličnosti koju želi da izgradi. Ako kažemo zahtev društva za ostavkom ministra, onda tu ostavku daje ministar – a ako neko kaže „ne dam nečiju ostavku“, to je logička zamka – jer nije na njemu da daje nečiju ostavku, ističe gost N1 Studio Live.

Video i kompeletan tekst možete pročitati na n1info.rs

Izvor informacija:N1
Kategorija:

Pogledajte još