2 C
Kraljevo

Predrag Voštinić iz Lokalnog fronta teško povređen, vozač automobila ga oborio sa bicikla

Objavljeno:

Predrag Voštinić iz Lokalnog fronta povređen je večeras u Kraljevu, kada ga je sa bicikla oborio vozač automobila s novosadskim tablicama, izjavio je Vladan Slavković, iz Lokalnog fronta za N1. Kako je rečeno za N1, Voštinić je zadobio povrede ruke i glave i ostaće na posmatranju tokom noći u kraljevačkoj bolnici.

Kako saznaje “Blic”, policija je izašla na lice mesta i uzela izjave od aktera ovog događaja. Kontaktiran je dežurni tužilac s obzirom na to da Voštinić ima teške telesne povrede.

Kako kaže izvor “Blica”, Voštiniću je polomljena šaka, ima hematom na glavi i poderotine.

Do saobraćajne nesreće je došlo kod mesta Adrani u pravcu Čačka, večeras oko 21:30

Oglasio se Zeleno-levi front. Radomir Lazović, šef poslaničke grupe Zeleno-levi front – Ne davimo Beograd oglasio se nakon nesreće koju je doživeo Predrag Voštinić, okarakterišući je kao napad na aktivistu Lokalnog fronta.

– Brutalni napad na aktivistu Lokalnog fronta, Predraga Voštinića, pokušaj je ubistva koji ne sme proći nekažnjeno. Zeleno-levi front zahteva da nadležni organi momentalno reaguju i da se pokrene krivični proces protiv odgovornih za napad. Pukom srećom ovaj napad na Predraga Voštinića nije imao tragičan kraj, ali ne smemo dozvoliti da se ovaj slučaj zataška ili prikaže kao saobraćajna nezgoda. Preko potrebna pravda podrazumeva krivično gonjenje odgovornih za pokušaj ubistva – navodi se u saopštenju „Zeleno-levog fronta“.

Izvor informacija:Blic
Kategorija:

Pogledajte još