5 C
Kraljevo

Lokalni front Kraljevo predao izbornu listu kandidata za odbornike

Objavljeno:

Na predstojećim lokalnim izborima, za izbornu lista Lokalnog fronta Kraljevo građani će moći da glasaju zaokruživanjem broja 3

Predstavnici Lokalnog fronta Kraljevo predali su sinoć Gradskoj izbornoj komisiji izbornu listu sa kandidatima za odbornike u kraljevačkoj skupštini na predstojećem lokalnim izborima koji će biti održani 17. decembra.

Prikupljeno je 850 potpisa, od kojih su tri bila sporna (zbog greške u matičnom broju ili zbog toga što potpisnici izborne liste nisu sa teritorije grada Kraljeva), kaže Bojan Brkić.

– Mi smo ovo čekali od 2020. godine kada nam je prethodni mandat završen. Te godine nismo, nažalost, učestvovali na izborima, zbog bojkota dela opozicije. Ove godine smo odlučili da ponovo formiramo grupu građana i nazvali smo je „Lokalni front – Predrag Voštinić“.

Na izbornoj listi se nalaze 43 kandida za odbornike u lokalnoj skupštini.

– To je ono što smo mi radili poslednjih osam godina, jer je ovo već deveta godina otkad LF postoji. Bavimo se pitanjima grada, pitanjem poverenja, legitimnosti i legalnosti… Ja sam samo jedan od zvaničnih potpisivača ovog sporazuma, jer nas ima 43 na listi i još dvestotinak onih s kojima smo na istom zadatku, trudeći se da radimo i poboljšamo, na načine na koje je to za nas moguće, život građana Kraljeva, a to ćemo raditi i kao odbornici u novoj gradskoj skupštini – najavio je Bojan Brkić (Lokalni front).

Izvor informacija:Krug
Kategorija:

Pogledajte još