5 C
Kraljevo

Vreme je da prenesemo strah na njih

Objavljeno:

Aktivista Lokalnog fronta Vladan Slavković izjavio je da je Lokalni front „u Kraljevu uveo krilaticu – bez straha“. „Mi poslednjih godinu i po dana pokušavamo da stavimo do znanja da je vreme da prenesemo taj strah na njih, da shvate da je silazna putanja SNS, da se završava taj ciklus, da moraju ozbiljno da razmisle o posledicama koje ih očekuju“, kaže on.

Pokret Lokalni front je najavio da će učestvovati na lokalnim izborima u Kraljevu koji su zakazani za 17. decembar. Jedan od slogana im je „Mora borba“.

„Mislim da je dobar plan i profesionalnost u sopstvenom poslu jedan od osnovnih zadataka koje morate da uradite u celom izbornom ciklusu. U mnogim strankama se pojavljuje amaterski pristup koji ometa mnogo toga. Država zloupotrebljava i naše neznanje i svoje propise koje često menja“, kaže on.

Ističe da su oni u kampanju „ušli spremno“, jer im je ovo četvrti zaredom izborni proces.

„Prikupili smo potpise, večeras ćemo predati listu. Ukoliko mi uspemo da predamo, bićemo treći, predali su SNS i SPS, za koje važe neka druga pravila i po pitanju rezervisanja notara. Vi u malom gradu kao što je Kraljevo ne možete da dobijete notara pre nego što SNS završi sa njima. Vrlo često izađu sa brojevima koji su nenormalni, to samo po sebi govori da tu nešto nije u redu ili da tu postoje neka krivokletstva“, tvrdi on.

Izvor informacija:N1
Kategorija:

Pogledajte još